Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.07. 13:56

Megverték a házaspárt - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Beregből

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság területén február 5-én és 6-án is több ízben történt rendőrségi intézkedés.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság területén február 5-én és 6-án is több ízben történt rendőrségi intézkedés.A Mátészalkai Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és testi sértés vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást O. András 40 éves, O. Albert 20 éves és O. K. 17 éves nyírcsaholyi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a háromfős társaság 2013. február 6-án este Nyírcsaholyban az utcán keveredett szóváltásba egy szintén nyírcsaholyi házaspárral. Az 50 éves férfit és 47 éves feleségét a vita hevében mindhárman bántalmazták, melynek során mindketten nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedtek. A mátészalkai rendőrök a három garázdát elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

Kiraboltak egy besenyődi férfit

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházai Rendőrőrse rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást T. József 37 éves és F. A. 17 éves besenyődi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2013. február 5-én este Besenyőd belterületén, egy 34 éves férfit lerántottak kerékpárjáról, majd a földre zuhant sértettet megrugdosták és elvitték kerékpárját, valamint pénztárcáját a benne lévő személyes irataival és pénzével. A sértett a bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrség a két támadót elfogta, a rendőrőrsre előállította és gyanúsítottként kihallgatta.

Testi sértés miatt körözték

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2013. február 6-án elfogták, és őrizetbe vették A. Zoltán 45 éves nyíregyházi lakost, aki ellen a Nyíregyháza Járási Bíróság testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot.

Lebukott a bolti tolvaj

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított B. Sándor 20 éves tímári lakos ellen. A férfi, 2013. február 6-án egy nyíregyházi élelmiszerüzletből kísérelt meg különböző élelmiszereket eltulajdonítani. A férfit az üzlet személyzete tetten érte és a rendőrség kiérkezéséig visszatartotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették és 72 órán belül bíróság elé állítják.

Fémtolvajok őrizetben

A Kisvárdai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított B. István 25 éves, B. Róbert 31 éves, és B. Róbert 35 éves demecseri lakosok ellen. A három férfi 2013. február 6-án délután egy Tonka tanyai mezőgazdasági területről vashulladékot kíséreltek meg eltulajdonítani. A háromfős társaságot akkor érték tetten, amikor a vashulladékokat éppen zsákokba pakolták, és egy kerékpárra helyezték. A rendőrök a három férfit elfogták, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!