Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.24. 10:17

Gépkocsiból lopott - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást M. Attila 41 éves nyíregyházi lakos ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást M. Attila 41 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. február 23-án délután egy Nyíregyháza belterületén parkoló személygépkocsiból eltulajdonított egy táskát a benne lévő személyes iratokkal, készpénzzel és egyéb értékekkel együtt. A rendőrök a férfit, a bejelentést követően rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

Fatolvajok őrizetben

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse lopás miatt indított szabálysértési eljárást B. Róbert 22 éves, valamint H. Miklós 56 éves demecseri lakosok ellen, akik 2013. február 23-án délelőtt egy demecseri erdős területről fát vágtak ki, és azt megkísérelték kerékpárjukra felpakolva eltulajdonítani, amikor cselekményük közben a demecseri egyenruhások tetten érték őket. A rendőrök a két férfit, elfogásukat követően a rendőrőrsre előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást O. Sándor 45 éves nyírparasznyai lakos ellen. A férfi 2013. február 23-án délután egy Nyírparasznya külterületén található területről fát kísérelt meg eltulajdonítani, amikor a tulajdonos tetten érte és helyszínen visszatartotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették, és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítják.

Körözött személyt fogtak el a rendőrök

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Balkányi Rendőrőrsének járőrei igazoltatták 2013. február 24-én hajnalban Balkány belterületén L. Szabolcs 26 éves soproni lakost, akiről az ellenőrzés során kiderült, hogy ellene a Soproni Rendőrkapitányság készpénz-helyettesítő eszközzel visszaélés vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit, elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!