Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.05. 07:39

Börze a farsang és a tavaszvárás jegyében

Nyíregyháza - A farsang és a tavaszvárás jegyében rendezik meg a február 10-i Kelet Ruhabörzét, a szervezők pedig azt ígérik: nemcsak átmeneti ruhákból lesz széles a választék, de cipők, játékok, sportszerek is gazdát cserélnek majd.

Nyíregyháza - A farsang és a tavaszvárás jegyében rendezik meg a február 10-i Kelet Ruhabörzét, a szervezők pedig azt ígérik: nemcsak átmeneti ruhákból lesz széles a választék, de cipők, játékok, sportszerek is gazdát cserélnek majd.Az biztos, hogy egyetlen korosztály sem távozik üres kézzel, mindenki találhat magának ruhát, lábbelit, aki vasárnap 8–14 óra között ellátogat a Bujtosi Szabadidő Csarnokba.

Színes a kínálat

Délelőtt 8 és délután 2 óra között a csarnokba látogatók megvehetik a tavaszi ruhákat, cipőket, sporteszközöket – biciklit, rollert, görkorcsolyát –, de fa- és készségfejlesztő játékok, babakocsik, gyerekülések, patchwork takarók is színesítik a kínálatot. Aki már készül a közelgő nőnapra, a börzén egyedi ajándékot talál: az apukák meglephetik szeretteiket festett ajándéktárgyakkal, ékszerekkel. A szervezők a farsangi mulatságra készülő gyerekekre is gondoltak, így a börzén számos jelmez is kapható lesz, a gyerekek pedig a kreatív sarokban álarcokat készíthetnek. Lesz pelenkázós és szoptatós helység is, a belépőjegyek pedig beválthatók, és néhány kereskedőnél levásárolhatók. Az esemény jótékony célt is szolgál: a börze végén azokat a ruhákat, amiket a szülők nem tudtak eladni, de hazavinni sem szeretnének, leadhatják, így azok eljutnak a rászorulókhoz, de a szervezők kupakokat is várnak: az összegyűjtött műanyag kupakok egy nyíregyházi kisfiú, Bence szemműtét segítik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!