Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.08. 17:54

Agrárkérdések és voksok

Nagykálló - Megyénk nagyobb érdekérvényesítése is a szavazások tétje.

Nagykálló - Megyénk nagyobb érdekérvényesítése is a szavazások tétje.Az előkészítés ütemezésének megfelelően követik egymást az „Új Nemzeti Agrárkamara” megyei küldöttválasztó részközgyűlései. A 13 meghirdetett helyszínből még 4 településen élhetnek szavazati jogukkal az érintettek, és voksolhatnak a MAGOSZ által állított, 11 szakmai, illetve civil szervezet által támogatott 90 fős közös megyei küldött-jelölt listára.

– Mindazok (a termelés, feldolgozás és kereskedelem szereplői), akik részt vesznek a választásokon, hozzájárulnak ahhoz, hogy az ágazat fejlődését, a foglalkoztatást, a vidéki népesség megtartását, a gazdasági növekedést, a kedvezőbb jövedelmi viszonyokat elősegítő, erős „Új Nemzeti Agrárkamara” jöhessen létre. Olyan, amelyben Szabolcs-Szatmár-Bereg megye hatékonyabban tudja érdekeit érvényesíteni.

Megköszönve mindazok fáradozását és támogatását, akik már részt vettek az agrárkamarai választásokon, arra biztatjuk a még távolmaradókat, hogy éljenek szavazati jogukkal, lakóhelyüktől függetlenül bármelyik hátralévő helyszínen – kér nagyobb aktivitást Rácz Imre, a megyei Agrárkamara átmeneti elnöke, aki Nagykálló új városházának Házasságkötő termében adta le szavazatát dr. Karakó Lászlóval, a Nagykállói Járási Hivatal vezetőjével közösen.

A megyei küldöttek megválasztását követően az országos küldöttválasztó közgyűléseket március 9-én, az új nemzeti agrárkamara alakuló országos közgyűlését pedig március 28-án tartják.

KM-NyZs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!