Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.20. 11:56

Gázcsonknak ütközött egy autó a 49-es főút mentén, az utat rövid időre lezárták

Nyíregyháza, 2013. január 20., vasárnap (MTI) - Gázcsonknak ütközött egy gépkocsi a 49-es számú főút mentén a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Járminál vasárnap, a veszélyhelyzet miatt az utat rövid időre lezárták a forgalom elől - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság és a rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Nyíregyháza, 2013. január 20., vasárnap (MTI) - Gázcsonknak ütközött egy gépkocsi a 49-es számú főút mentén a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Járminál vasárnap, a veszélyhelyzet miatt az utat rövid időre lezárták a forgalom elől - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság és a rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.Takács Judit, a szabolcsi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője elmondta: a jármű egy üres telken ütközött neki a gázcsonknak, a helyszínt a mátészalkai tűzoltók biztosítják, amíg helyreállítják a sérült vezeték-csatlakozót.

Tamásné Berki Bianka, a nyírségi rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivőjének tájékoztatása szerint a Csengersima és Pete közötti magyar-román határállomásra vezető főutat a kiömlő gáz miatt csak rövid időre kellett lezárni a forgalom elől.

Hozzátette: a gázcsonknak egy román állampolgár ütközött neki személygépkocsijával, miután járművével még nem tisztázott ok miatt lesodródott az útról. A balesetben senki nem sérült meg.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!