Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.18. 16:00

Fergeteges Fekete Péter

Fekete Péter nem volt hű a nevéhez, és nem hozott szerencsétlenséget a csütörtöki Kelet-főpróbára, sőt!

Fekete Péter nem volt hű a nevéhez, és nem hozott szerencsétlenséget a csütörtöki Kelet-főpróbára, sőt!A Móricz Zsigmond Színház és a Kelet jóvoltából ebben az évben is lehetőség nyílt arra, hogy 300 előfizető ingyen tekinthessen meg egy előadást – ezúttal a Fekete Péter című zenés vígjátékot nézhettük meg premier előtt.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is óriási volt az érdeklődés: több mint kétezren küldték vissza a lapban megjelent szelvényt, közülük húztuk ki annak a százötven szerencsés olvasónak a nevét, aki másodmagával részt vehetett a Kelet-főpróbán.

Telt ház fogadta tehát a színészeket, akik felejthetetlen estével ajándékozták meg a közönséget. A darab könnyed és vidám, a felcsendülő, ismerős dallamokat együtt dúdoltuk a művészekkel.

Az előadás alatt nincsenek üres járatok, a zenék és a táncok kitűnőek, a szerepeket biztos kézzel osztotta ki Tóth Miklós rendező. A társulat ezúttal is elvarázsolta olvasóinkat – a nevükben is szeretnénk megköszönni, hogy újra átélhettük azt a csodát, amit úgy hívnak: színház.

Száraz Anita

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!