Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.12.10. 18:09

Talmácsival ünnepel a Buszacsa Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Jövő héten szerdán, december 17-én lesz húsz éve annak, hogy átadták az ország akkori második legnagyobb fedett sportlétesítményét, a Bujtosi Szabadidő Csarnokot.</p>

A jubileum apropóján és napján egész napos monstre program várja a sportkedvelőket.

Mivel az utóbbi időben a Megyei Sportintézet is az intézmény égisze alatt üzemel, ezért már a Megyeházán 11 órakor kezdődő előadást is az ünnepi rendezvények közé sorolhatjuk. Ekkor Molnár Zoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság ügyvezető igazgatója tart beszámolót „A magyar sport Peking után” címmel. Délután háromkor kezdődik a bujtosi csarnokban a megyei és nyíregyházi sportgála, amelyen díjazzák az esztendő legjobb megyebeli sportolóit.

Este héttől pedig egy igazi világsztár lép a közönség elé: Talmácsi Gábor, a 125 köbcentis gyorsaságimotos-világbajnok (2007) és világbajnoki harmadik (2008) vesz részt közönségtalálkozón. A délutáni-esti program keretén belül fellép Karászi Roland világbajnoki negyedik helyezett labdazsonglőr és csapata, látható lesz Hidi Miki motoros bemutatója, íjász bemutatót tart Szedlár János világ- és Európa-bajnok, az ajándéksorsolás során pedig Talmácsi-ereklyék találnak gazdára.

Egy igazi sportos nap elé nézünk tehát jövő szerdán!

Kapcsolódó cikkek:

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!