Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.11.20. 13:29

Ezt James Bond is megirigyelné!

<p>Valószínűleg sok James Bond filmet nézhetett az ukrán férfi, aki több karton cigarettát próbált a záhonyi határátkelőhelyen becsempészni az országba. Az átalakított kisbusz több kapcsoló megnyomásával fedte fel a tartalmát. Nézze meg a 007-es filmeket idéző jármű videóját!&#160;<A href="http://video.szon.hu/video/33400/ezt-james-bond-is-megirigyeln---" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A vámhivatalnál hétfő reggel jelentkezett belépésre két ukrán Mercedes Sprinter típusú kisbusz, amelyekkel utasokat szállítottak Nyíregyházára. A sofőrök vámköteles dolgot nem jelentettek be, azonban a pénzügyőröknek feltűnt, hogy a kisbuszok plafonja eltér a gyári kialakítástól. A vámosok ezért, az egyik busz plafonján egy kárpitdarabot le is szedtek, és ekkor kiderült, hogy ott házilag kialakított üreg van, amiben cigarettát rejtettek el.

Az egyik buszsofőr ekkor elismerte, hogy cigarettát akart az országba csempészni, ezért alakította át a két jármű plafonját.

A sofőr ezután felfedte a kisbuszok igazi titkát. Először kicserélt egy biztosítékot az egyik buszban, majd elfordította a gyújtáskapcsolót, bekapcsolta a hátsó ablakfűtést és megnyomta néhányszor az ablakemelő gombját. A művelet végén, a plafonon lévő kárpit magától kinyílt, mögötte pedig, ott volt a több karton cigaretta. A két járműben több mint 2 ezer doboz cigaretta volt elrejtve.

Kapcsolódó cikkek:

-M. István-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!