Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.11.11. 17:13

(Elektro)Pont rosszkor ért véget

<p>Nyíregyháza - A vásárlókat rács fogadja a Nyír Plaza-ban. Az elektronikai üzlet helyén már csak néhány el nem szállított hûtõ jelzi az egykor volt szebb idõket.</p>

A több mint hetven üzletnek helyet adó épületben mûszaki cikk per pillanat (és még egy darabig) nem kapható.

Nyíregyházán a Szegfű utcán, a Korányin és a Pazonyi úton azonban már bezárt az Elektropont. A Nyír Plaza-t érzékenyen érintette a tény, hogy az egyik legnagyobb területüket bérlõ mûszaki áruház kivonult Magyarországról, így a városból is. – Nagy meglepetésként nem ért bennünket – sajnos –, de reménykedtünk, hogy a piacon terjedõ hírek, nem igazak. Ilyenkor nekünk elõre kell gondolkodnunk – a legrosszabb forgatókönyv alapján–, hogy az üzlettel mit csináljunk. Felállítottunk egy fejlesztési koncepciót a további hasznosításra. A tervezési szakaszon már túl vagyunk, a második fázisba léptünk, s a jövõ év elsõ félévében már nem lesz üres az üzlethelyiség, élettel telik meg – válaszolta érdeklõdésünkre Frank János, a Nyír Pláza igazgatója.

 Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!