Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.10.29. 16:58

„Ha annyira kell a pénz, ne rajtunk kezdjék”

<p>Nyíregyháza – A nyugdíjasok nem tudják még mi lesz a tizenharmadik havi kifizetésekkel. Félnek attól, hogy a nagy bizonytalanságban, még a megígért idei nyugdíjakat sem kapják meg. A SZON munkatársa a nyíregyházi járókelőket faggatta a tizenharmadik havi nyugdíjról! &#160;<A href="http://video.szon.hu/video/32001/---ha-annyira-kell-a-p--nz--ne-rajtunk-kezdj--k---" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Arra nem is mernek gondolni a nyugdíjasok, mi lesz jövőre, egyelőre azt szeretnék tudni, mi történik a tizenharmadik havi pénzekkel ebben az évben. Legalább is ez szűrhető le azokból a beszélgetésekből, amelyeket a témában érintett emberekkel készített a SZON munkatársa.

„Elég szomorú, hogy ide juttatták az országot, hogy a mai vezetők nem tudnak az öregeikről gondoskodni normálisan. Szomorúnak tartom, hogy itt kezdik a megszorításokat. A minisztériumokban két éves bútorokat dobnak ki - olyanokat, amelyeket mi 20-30 évig használunk -, közben azt mondják, hogy nincs a nyugdíjasoknak a tizenharmadik havi nyugdíjára pénz” – állítja Lóránt Sándor nyugdíjas.

Legtöbben attól tartanak, hogy az ígéretek ellenére idén sem kapják meg a tizenharmadik havi pénzeket.

„Ha annyira kell a pénz, ne rajtunk kezdjék. Különben megértem, hogy le kell vonni valahonnan ezt-azt. Most még azt ígérték, hogy az ez évit megadják, remélem, legalább ezt betartják”-, mondja egy nyugdíjas hölgy.

Kapcsolódó cikkek:

-K.A.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!