Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.09.24. 06:13

Virgonc Vili vágyakozó ébredése

<p>A női orgazmus szempontjából a méret nem számít! Kivétel ha kicsi..., vagy: A férfiak első nagy kudarca, ha a második nem sikerül, a második, ha az első sem. <dia width="850" height="630" alt="Virgonc Vili vágyakozó ébredése 2007.09.24."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Virgonc_Vili_v_gyakoz___bred_se_2007_09_24_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Virgonc Vili vágyakozó ébredése 2007.09.24." /></a></dia></p>

Ilyen és ehhez hasonló viccekkel szórakoztatják egymás a teremtés koronái, jót mosolyognak rajta, viszont a humoros történetek a valóságon alapulnak. Bár sok esetben szó sincs szervi rendellenességről, mégis csökken az urak teljesítőképessége.

Vagy a méretük miatti gátlások szegik kedvüket, vagy a napi rohanás, a stressz okoz gondot minduntalan. A több évtizedes kapcsolatok többségében az együttlét már színtelenné válik, újba pedig, a csődtől való félelem miatt nem mernek belevágni. Ez akár még addig is fajulhat, hogy az egyébként nagydumás nőcsábászok riadtan menekülnek az önjelölt hölgyek közeledésétől, otthon pedig „fejfájóssá” válnak.

Ennek viszont nem kell így lennie. A keleti kultúrák ősidők óta alkalmaznak bizonyos növényeket a szexuális aktivitás serkentése, a szexuális teljesítmény fokozása érdekében. Azonban mielőtt bárki botanikus kert létesítésébe kezdene a siker érdekébe, körülnéztünk, mit ajánlanak az intim szaküzletek az „állóképesség” javítása érdekébe.

Kence-fice

Ma már minden kulturált pár tudja, hogy nem vezet eredményre ha „ajtóstul rontanak a házba”. Na meg a hölgyek többsége azt, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni – de már erre is gondoltak a szex shopok.

Ha két tükörtojás hímtagot, vagy éppen két női mellet formáz a tányéron, gondolhatja párunk, hogy ez különleges „beetetés” lesz. Ha ez mégsem lenne egyértelmű számára, némi ráutaló magatartásként magunkra ölthetünk egy-egy vicces kötényt, vagy elővehetünk egy társasjátékot.

Ezúttal ne a Gazdálkodj okosan dobozát húzzuk elő a szekrényből, hanem a SexTivityt, mely kifejezetten páros játék – bár családi körben, gyerekekkel nem ajánlott. Ha még az izgalmas feladatok sem késztetik tettvágyra a férfi test ékességét a pajkost (A férfiak gyakran elnevezik nemiszervüket, abban bízva, hogy jó barátjuk soha nem hagyja őket cserben. Gyakori pénisz nevek Cápa, Öcsi, Cerka, Virgonc Vili, Koma, Mester, Béla) akkor kerülhetnek elő azok a készítmények melyek ugyan nem gyógyszerek, de sikert garantálnak.

Van komplex gyógynövény kapszula, melynek előnye, hogy nem csak Virgonc Vilit tartja ébren, hanem a memóriát is javítja. Jól jön majd ez a mellékhatás kapuzásár után, amikor az ember már csak az emlékeiből táplálkozik.

De a krémek és kenőcsök száma is végtelen. Alapjában valamennyi azzal fejti ki hatását, hogy vérbőséget okoz, de vannak további kedvező mellékhatásai is. Egyesek késleltetik a magömlést, a másik mindkét fél számára érzékelhető érzékenységet biztosít, míg egy harmadikkal pénisz nagyobbodás is elérhető.

És ha ez utóbbival nem lennénk elégedettek, az intim üzletek vehetünk pénisz hosszibbítót és vastagítót is, melyek az óvszerhez hasonlóan bujtathatják állruhába az immár harcra kész hímtagot.

Rossz hírem van viszont azok számára, akiket túlméretes, mindig aktív hímtaggal áldott meg az ég. Nem találtunk sem kornyasztó, sem lankasztó kézikészüléket, de még zsugorító szériumot sem.

További erotikus hírek:

Hírességek és a szex:

- Sipos Marianna -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!