Helyi közélet

2013.05.26. 17:37

Halállal végződő kutyatámadás a Vargahegyen

Miskolc - Az Észak-Magyarország értesülései szerint szombatról vasárnapra virradóra történhetett a Vargahegyen az a kutyatámadás, amelynek 46 éves áldozatára vasárnap találtak rá.

Miskolc - Az Észak-Magyarország értesülései szerint szombatról vasárnapra virradóra történhetett a Vargahegyen az a kutyatámadás, amelynek 46 éves áldozatára vasárnap találtak rá.Egyedné Novodonszky Éva, a B.-A.-Z. megyei RFK Kommunikációs Irodájának munkatársa érdeklődésükre annyit mondott, hogy vasárnap délelőtt valóban rátaláltak egy középkorú férfi holttestére a Vargahegyen, akinek a halálát az elsődleges megállapítások szerint kutyatámadás okozhatta.

A Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Lapunk úgy tudja, hogy a tragédia a Vargahegy határában, nem messze a Vasgyári temetőtől, a Batthyány soron történt. Az áldozatra vasárnap reggel találtak rá járókelők, akik azonnal értesítették a rendőrséget.

Vasárnap késő délután a szüntelenül szakadó esőben egy, a temető mellett megszólított idős férfi munkatársunknak azt mondta, hogy nem tartja elképzelhetetlennek azt, hogy az egyik szomszédos telephelyet őrző ebek támadhattak rá a szerencsétlenül járt férfira, ugyanis több kutya is "kószált" korábban is a környéken.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában