Sport

2019.03.29. 15:01

Tiszaújvárosi Phoenix KK: „Az alapszakasz utolsó mérkőzése következik számunkra”

Tiszaújváros - A férfi NB I./B Zöld csoport, 26. fordulójában a Tiszaújvárosi Phoenix KK fogadja a Debreceni EAC U23 csapatát.

Tiszaújváros - A férfi NB I./B Zöld csoport, 26. fordulójában a Tiszaújvárosi Phoenix KK fogadja a Debreceni EAC U23 csapatát.

Tiszaújvárosi Phoenix KK–Debreceni EAC U23 (Tiszaújváros, Sportcentrum, péntek, 19.00)

Szendrey Zsombor, a Phoenix vezetőedzője: – Az alapszakasz utolsó mérkőzése következik számunkra, és sajnos már nincs esélyünk a 8 közé jutásra. Viszont tét van mind a két csapatnak: nekünk az, hogy leszünk-e kilencedikek, nekik sikerük esetén az előrébb lépés a nyolcban. Éppen ezért várhatjuk azt, hogy a legerősebb felállásban jönnek el hozzánk a debreceniek. A hajdúságiak nagyon fiatalok, alacsony szerkezetűek, azonban ha itt lesz mindenki, akkor magasságban megnőnek. Futós, gyors gárda, a kinti dobásokat helyezik előtérbe, jól egy-egyeznek, úgyhogy ezekre mindenképpen figyelni kell. A héten Hill bokasérülés miatt kevesebbet edzett, Kiss B. sérülés után már dolgozik, de még nem tökéletes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!