Sport

2019.03.30. 19:16

Labdarúgó NB I - Pakson nyert az Újpest

Paks - Az Újpest 2-0-ra nyert a Paks vendégeként szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában.

Paks - Az Újpest 2-0-ra nyert a Paks vendégeként szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában.

A hazaiak sorozatban negyedik meccsükön maradtak nyeretlenek, míg a fővárosi vendégek a bajnokságban 2013 november után tudtak ismét győzelemmel távozni Paksról.

OTP Bank Liga, 26. forduló:

Paksi FC-Újpest FC 0-2 (0-0)

Paks, 1200 néző, v: Farkas Á.

gólszerző: Bobál D. (60., öngól), Traoré (68. - 11-esből)

sárga lap: Lenzsér (44.), Bobál D. (67.), Zsidai (79.), illetve Burekovic (65.), Diallo (85.)

Paks:

Nagy G. - Kulcsár (Kővári, 24.), Lenzsér, Bobál D., Báló - Zsidai (Kesztyűs, 80.), Windecker - Hahn, Papp, Remili (Simon A., 69.) - Könyves

Újpest:

Pajovic - Pauljevic, Litauszki, Ristevski, Burekovic - Sankovic, Diallo - Nwobodo, Rácz, Nagy D. (Simon K., 70.) - Traoré (Zsótér, 89.)

Az első félidőben kevés helyzet alakult ki a kapuk előtt, inkább a küzdelem dominált, bár az iram nem volt túl nagy. A hazaiak átengedték a kezdeményezés lehetőségét az Újpestnek, ám a fővárosi lila-fehérek a szünetig nem tudtak ezzel mit kezdeni.

Fordulás után a Paks inkább a védekezésre koncentrált, de egy szerencsétlen mozdulat nyomán bekövetkező öngól átírta a hazai együttes által elképzelt forgatókönyvet. A váratlanul hátrányba került Tolna-megyei csapat játékosai nem tudták nyugodtan kezelni a helyzetet, így hét perccel az öngól után tizenegyeshez jutott az Újpest, ezzel el is dőlt a három pont sorsa.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!