Sport

2018.08.27. 16:58

Ismét hazai pályán játszik a Mezőkövesd Zsóry FC

Mezőkövesd - A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága néhány meccsel kapcsolatban változtatást eszközölt.

Mezőkövesd - A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága néhány meccsel kapcsolatban változtatást eszközölt.

A labdarúgó NB I 7. fordulójában az eredetileg szeptember 1-jére (szombat), 19.30-ra tervezett Debreceni VSC – Szombathelyi Haladás mérkőzést televíziós közvetítésre jelölték ki, így 17 órától rendezik majd.

A szintén szeptember elsejei Újpest FC – Budapest Honvéd ugyancsak tévés meccs lesz, de 19.30-ra módosították a kezdési időpontját, míg a Ferencvárosi TC – Mol Vidi FC rangadót szombatról vasárnap (szeptember 2.) 18 órára tették át.

Az MLSZ ezen kívül engedélyezte a 7. fordulóra kisorsolt Puskás Akadémia FC – Mezőkövesd Zsóry FC és a 18. fordulóbeli Mezőkövesd Zsóry FC – Puskás Akadémia FC, illetve a 8. körből a Mol Vidi FC – Puskás Akadémia FC és a 19. fordulóból a Puskás Akadémia FC – Mol Vidi FC meccsek pályaválasztói jogának felcserélését. Ez utóbbi változtatásokra azért került sor, mert a Puskás AFC pályáján gyepfelújítást végeznek.

Vagyis a Mezőkövesd Zsóry FC szombaton is hazai környezetben játszik, a felcsútiak elleni bajnokijuk 19.30-kor kezdődik.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!