Sport

2018.01.22. 16:43

Kazincbarcikai siker Mezőkövesden

Mezőkövesd - Szombaton a stadion műfüves pályáján játszotta első felkészülési mérkőzését a Mezőkövesd Zsóry FC élvonalbeli labdarúgócsapata, az ellenfél az NB II-es Kazincbarcikai SC csapata volt.

Mezőkövesd - Szombaton a stadion műfüves pályáján játszotta első felkészülési mérkőzését a Mezőkövesd Zsóry FC élvonalbeli labdarúgócsapata, az ellenfél az NB II-es Kazincbarcikai SC csapata volt.

Felkészülési mérkőzés

Mezőkövesd Zsóry FC – Kazincbarcikai SC 2-3 (0-3)

Mezőkövesd, 300 néző. V.: Kátai (dr. Varga Zs., Márkus).

Mezőkövesd Zsóry FC, az 1. félidőben: Dombó – Tasi, Pillár, Katanec, Szalai A. – Cseri, Varjas Z., Iszlai, Bognár – Koszta, Baracskai.

A 2.félidőben: Horváth T. – Farkas D., Hudák, Fótyik, Vadnai – Oláh B., Mlinar, Tóth B., Varjas L. – Földi, Novák. Vezetőedző: Kuttor Attila.

Kazincbarcikai SC: Fila – Lovszka (Constatinescu), Palmes, Hegedűs D., Süttő – Sigér Á., Villand (Micsinai), Engel A. (Lukács), Murai (Bene A.) – Kanalos (Balogh A.), Pataki (Boros G.). Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

G.: Novák (2), ill. Engel (2), Kanalos.

Az NB I-es gárdában sérülés miatt nem szerepelt Lázár Pál, Gohér Gergő és Szeles Tamás. A sárga-kékek ­színeiben pályára lépett a 16 éves Földi Botond (támadó középpályás), aki a Vasas Kubala Akadémiától, míg a 17 éves Varjas-ikrek, László (balszélső) és Zoltán (védekező középpályás) a Videotontól érkezett a kövesdiekhez. Ha a kluboknak sikerül megegyezniük, akkor a borsodiakhoz igazolnak és csatlakoznak a felnőtt csapathoz.

Kuttor Attila: – Kőkemény munkából érkeztünk a mérkőzésre, nem volt fontos az eredmény. Vegyes csapatokat küldtem pályára, a fiataloknak is szereplési lehetőséget adtam. A szünet után a játék és hozzáállás is rendben volt, de már az első félidőben ziccereket hibáztunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!