Sport

2016.12.11. 11:15

ÓAM-Ózdi KC: Tudásunk legjavára van szükség Szegeden

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B 12. fordulójában a Mol-Pick Szeged U23 otthonában lép pályára az ÓAM-Ózdi KC vasárnap 16 órától.

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B 12. fordulójában a Mol-Pick Szeged U23 otthonában lép pályára az ÓAM-Ózdi KC vasárnap 16 órától.

Férfi NB I/B, Keleti csoport, 12. forduló

Mol-Pick Szeged U23 – ÓAM-Ózdi KC

(Algyő, vasárnap 16.00)

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője: – Tudásunk legjavát kell nyújtani ahhoz, hogy ponttal, pontokkal zárjuk az őszi idényt. A szegedi fiatalok esetében mindig kérdés, hogy milyen kerettel, milyen összeállításban lépnek pályára. Az elmúlt években volt már rá példa, hogy szoros meccsen győzni tudtunk, de akadt olyan alföldi fellépésünk is, hogy nem jártunk sikerrel. A hazaiak játékstílusából adódóan vélhetően gyors, sokgólos találkozó várható. A hétközi felkészülésünk valamelyest módosult, hiszen a városi sportcsarnok felújítása miatt a Vasvár úton hangolódtunk a hétvégi fellépésre. A törökszentmiklósi vereség továbbra is bántja a játékosokat, ezért nagyon fontos lenne pozitívan, sikerélménnyel zárni a bajnokság első felét. Ezért a Szeged ellen Algyőn mindent el fogunk követni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!