Sport

2016.10.03. 11:34

DVTK-Volán: simának tűnhet, pedig nem volt az

Miskolc - A diósgyőri pingpongcsapat két meccset nyert vasárnap, de ez lehetett volna több is.

Miskolc - A diósgyőri pingpongcsapat két meccset nyert vasárnap, de ez lehetett volna több is.

A pénteki, celldömölki fellépést (és 0-7-es vereséget) követően vasárnap újabb meccs várt a DVTK-Volán I férfi asztalitenisz csapatára az Extraligában. A fővárosi vasutasok „egyes gárdája” elleni csatának sem a vendégek voltak az esélyesei: a diósgyőriek a szokásos hármassal, a Molnár István, Széll Zsolt, Arturs Reinholds trióval vették fel a harcot az Oláh Benedek, Bruckner Máté, Do Phuong Nam alakulattal szemben. A párost simán hozta Oláh és Do a Széll-Molnár duó ellen (1-0).

Nem volt szerencséje

Első körben Reinholds játszott Do ellen, jól kezdett a lett válogatott, de a végén Do nyert 3:1-re (2-0). Molnár Brucknerrel szemben fantasztikus játékkal győzött 3:0-ra, fontos volt, hogy simán nyerjen, mert ellenfele konkurense az ifjúsági versenyeken (2-1). A Széll-Oláh találkozón előbbi sokat hibázott, így sima 3:0-val hozta a mérkőzést a fővárosi pingpongos (3-1). Molnár következett Do ellen, végig nagy csata zajlott, 2:2-nél 5:3 volt Molnár javára. Egy nagy poénban azonban nem volt szerencséje, elvesztette, megtört a lendülete, ellenfele győzött (4-1). Reinholds állt az asztalhoz ezután, kiváló mecc­s volt, Oláh nyert 3:1-re, ám a diósgyőri légiós végig partiban volt (5-1). Széll simán verte Brucknert 3:0-ra, így szépített a DVTK-Volán I (5-2). Ezt követően jött az Oláh-Molnár mérkőzés, amelyen a jelenlévők csak kapkodták a fejünket, olyan labdamenetek voltak. Oláh a 66. helyen áll a világranglistán, a miskolci játékosnak azonban 2:1-nél három meccslabdája volt, de elbukta, a döntő szettben pedig 10:7-je is volt – ám innen vesztett a fiatal DVTK-s (6-2). Az eredmény sima budapesti sikert jelez, de nem volt az.

ÉM


Férfi Extraliga, 4. forduló

  • BVSC I - DVTK-Volán I 6-2

  • Győztek: Molnár (1), Széll (1).


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!