Sport

2016.09.24. 14:48

Ózdi KC: fontos és nehéz idegenbeli meccs

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 3. fordulójában Törökszentmiklóson lép pályára az ÓAM-Ózdi KC szombaton délután.

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 3. fordulójában Törökszentmiklóson lép pályára az ÓAM-Ózdi KC szombaton délután.

Törökszentmiklósi KE – ÓAM-Ózdi KC (szombat, 17.00)

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője: – Nagyon fontos és roppant nehéz idegenbeli találkozó vár ránk ezen a hétvégén. Törökszentmiklóson mindig rettentően meg kell szenvedni a sikerért, nyilván, ez most sem lesz másképp. Mindkét csapat egy győzelemmel és egy vereséggel áll a táblázaton, de bízom benne, hogy szombat estére nekünk marad pozitív a mérlegünk. Ehhez azonban fegyelmezett és pontos játékra van szükségünk, valamint olyan kapusteljesítményre, amely Balassagyarmaton volt jellemző ránk. A TKE kellemetlen stílusban védekezik, ha ennek kivesszük az élét, megtaláljuk az ellenszerét, akkor reális esélyünk lesz a két pont megszerzésére. Ugyanakkor rendívül fontos az is, hogy a jobbszárnyunk az eddigieknél eredményesebb legyen, mert hosszútávon a balkezesek gyenge teljesítményét nem bírjuk elviselni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!