Sport

2016.07.01. 12:35

Videó: Az angol média a magyar szurkolókat pocskondiázta, íme egy kis összeállítás az angolokról (18+)

Ez a felvétel biztosan elkerülte a magyar szurkolókat nácizó, csürhéző, lekezelő média figyelmét... Ha, a mi drukkereink „gyalázatosan” viselkedtek, akkor mit mondjunk az angolokra?

Ez a felvétel biztosan elkerülte a magyar szurkolókat nácizó, csürhéző, lekezelő média figyelmét... Ha, a mi drukkereink „gyalázatosan” viselkedtek, akkor mit mondjunk az angolokra?

A videón látható rigmusok:

„Ha, gyűlölöd a muszlimokat, akkor tapsolj!”

„B....a meg Európa, mi a kilépésre szavaztunk!

Mikor a cigány gyerekek kéregettek tőlük:

„Itt van 5 euró, sz..j ki!” „Itt van a pénz, idd meg a hugyom!”

„B....átok meg román pi..ák!”

Majd egy angol szurkoló jobb belátásra próbálja bírni őket:

„Ezek csak gyerekek, nyugodjatok meg, nem bántsátok őket!”

„Ezek kib...ott cigányok , húzz el innen!”

Forrás: ultrasinfo.com.


Viperával ütötték egymást magyar szurkolók és francia biztonságiak az izlandi meccs előtt, paprika spray-vel pedig olyanokat is lefújtak a biztonságiak, akiknek semmi köze nem volt balhéhoz.

"Nagy balhét csaptak az angol és a francia szurkolók, de utóbbiak kezdeményeztek" - mondta az egyik szemtanú a hétfői esettel kapcsolatban. Úgy tudják, a francia szurkolók a környéken jól ismert huligánok, akik mintegy harmincan voltak és az Olympique Lyon fanatikusai.

A magyar szurkolók többsége a marseille-i kikötőben gyülekezett, és tőlük volt hangos a város ezen területe az Izland elleni második csoportmérkőzés előtt a labdarúgó Európa-bajnokságon.

A francia rendőrség 323 embert állított elő országszerte a labdarúgó Európa-bajnokság kezdete óta erőszakos cselekményekért - közölte csütörtökön a francia belügyminisztérium.

Megadták a módját a magyar válogatott szurkolói, hogy hosszú évtizedek után újra kijutott egy világeseményre a nemzeti tizenegy. Hazánk fiai létszámban hiába voltak kevesebben az osztrák szurkolóknál, hangerőben és fanatizmusban jócskán a sógorok fölé nőttek. Nézze meg a felvételeket a magyar-osztrák Európa-bajnoki meccsről.

A videó egy orosz szurkoló GoPrója, azzal vette fel, ahogyan ide-oda rohangálnak a városban, földön fekvő embereket rugdosnak, vagy csak simán egy sörösüveggel vadásznak a következő áldozatukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!