Videó: Így nézett ki az orosz-angol drukkercsata egy orosz GoPróból

Akt.:
Így nézett ki az orosz-angol drukkercsata egy orosz GoPróból
Így nézett ki az orosz-angol drukkercsata egy orosz GoPróból
A videó egy orosz szurkoló GoPrója, azzal vette fel, ahogyan ide-oda rohangálnak a városban, földön fekvő embereket rugdosnak, vagy csak simán egy sörösüveggel vadásznak a következő áldozatukra.

A Twitteren már a videó készítőjét is megtalálták.

A videó alatti kommentek nagyobb része az orosz huligánokat élteti, de jócskán vannak olyanok is, amik azt javasolják, hogy a csoport következő játéknapján, Lille-ben, az angolok várják meg az orosz–szlovák meccs végét, hogy bosszút álljanak az oroszokon.

A műfaj születése: Ilya Naishuller

A technika egyébként az idei év egyik legjobb látványfilmjéből, a Hardcore Henryből lehet ismerős: az orosz Ilya Naishuller által készített akciófilmben csak és kizárólag a főhős szemüvegén (GoPrójának lencséjén) keresztül látjuk a folyamatosan pörgő cselekményt, amely egészen elképesztő élményt nyújt.

Forrás: 444.hu.


EURO-2016 – Felfüggesztett kizárással büntetik az orosz csapatot

Párizs – Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) etikai bizottsága szurkolói viselkedés miatt felfüggesztett kizárással büntette a franciaországi Európa-bajnokságon szereplő orosz válogatottat, az orosz szövetséget pedig 150 ezer eurós büntetéssel megfizetésére kötelezte.

Videó: Joachim Löw már megint mit csinált a kispadnál?

Párizs – Na milyen videó tud alig pár óra alatt kilencvenezres nézettséget összehozni? Például ez, amin Joachim Löw, az eddig az orrtúrásairól elhíresült német szövetségi kapitány az ukránok elleni Európa-bajnoki meccsükön csinált olyat, amilyet szövetségi kapitánytól még soha senki nem láthatott mérkőzés közben.

Fotók: Balhé az orosz-angol meccs után a marseille-i stadionban

Marseille – Őrjöngő és verekedő angol és orosz drukkerek, kerítésen át menekülő szurkolók. Az erőszakot nem sikerült a stadionon kívül tartani Marseille-ben az Anglia- Oroszország Európa-bajnoki csoportmeccsen.

Videó: Szombat délután is voltak rendbontások Marseille-ben

Marseille – Szombat délután is voltak rendbontások Marseille-ben, ahol este az angol és az orosz labdarúgó-válogatott játszik Európa-bajnoki mérkőzést.