Sport

2016.06.17. 14:14

Az én Eb-m: Veres László, marketingvezető - Belgium, Magyarország és az örök optimizmus

Miskolc - Veres Lászlónak terasza van az Eb idején.

Miskolc - Veres Lászlónak terasza van az Eb idején.

A City Hotelben található Drót Bisztró marketingvezetőjeként ő az, aki a munkahelyén szórakozik, itt követi a franciaországi kontinensbajnokság eseményeit.

Szóval nem volt ez rossz eddig, de lesz ez még jobb is." Veres László

– A Drót Bisztróban kísérem figyelemmel a történéseket, a magyar meccsek idején a meghívott vendégekkel, így a szombat esti, Izland elleni, és a jövő hét szerdai, Portugália elleni mérkőzéseket is. Persze nemcsak velük, hanem mindenkivel, aki nyitott egy kis közösségi élményre, kulturált szurkolásra úgy, hogy közben finom ételeket, italokat fogyaszthat – mondta Veres László, aki a magyar válogatottról a következőket jegyezte meg: – Örök optimista vagyok, és évtizedek óta mondom, hogy kijutunk az éppen soros világversenyre, és ugye, hogy sikerült, csak hinni kellett benne… A magyar csapat szereplését is ilyen nézőpontból közelítem meg, szerintem olyan csoportba kerültünk, ahonnan nem reménytelen a továbbjutás elérése.

Azt a kérdést azonban nem úszta meg Veres László, hogy kit tart a torna favoritjának.

– Csak nagyon halkan merem mondani, mert ez a csapat az első meccsén kikapott, de mindettől függetlenül a játékukban valami pluszt látok. Belgiumról beszélek, és bár az olaszok elleni vereségük nem tragédia, de a folytatásban botlásokat már nem engedhetnek meg maguknak. Szóval nem volt ez rossz eddig, de lesz még jobb is. Remélem, hogy a magyar együttesnek a csoportmeccseken túl is lesz még lehetőségünk szurkolni a Drót Bisztró Eb-teraszán.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!