Sport

2016.04.23. 11:19

Miskolci FE: a látottak alapján igazságos eredmény

Miskolc - A férfi floorball OB II 14. fordulójában a Miskolci FE-floorballer.hu egyesülete az SZPK Komárom csapata ellen lépett pályára Miskolcon.

Miskolc - A férfi floorball OB II 14. fordulójában a Miskolci FE-floorballer.hu egyesülete az SZPK Komárom csapata ellen lépett pályára Miskolcon.

Férfi floorball OB II, 14. forduló

Miskolci FE-floorballer.hu – SZPK Komárom 8-8 (2-2, 3-4, 3-2)

Miskolc, 50 néző. V.: Rab, Konstantin.

Miskolci FE-floorballer.hu: Bulátkó – Baintner, Beges1, Bulla, Firtkó (1), Gál, Groza 1, Hajnal, Hudák, Ignéczi (1), Karácsony 1, Klemencz 3 (3), Szabó Á. 2 (2), Török (1), Vaszily. Csapatvezető: Szabó Ákos.

Szabó Ákos: – Lehetett volna így is és úgy is, végül az eddig, vagyis a zárófordulóig százszázalékos listavezetővel szemben döntetlenre végeztünk, ami igazságos eredmény a látottak alapján. Az ezen a meccsen szerzett 1 ponttal lehetőséget teremtettünk arra, hogy a vasárnapi utolsó bajnokinkon a feljutásért játsszunk. Ugyanis az Origo elleni hazai meccsünket – amely 10-10-re végződött – játékvezetői műhiba miatt megóvtuk, és ennek helyt adva a szövetség a mérkőzés újrajátszását rendelte el. Mivel az első helyezett SZPK Komáromnak van az első osztályban csapata, így ők nem juthatnak fel, és ha nyerünk, akkor pontszámban beérjük az Origót. Megelőzni pedig úgy tudjuk őket – mivel ez esetben az egymás elleni eredmény dönt –, ha tőlük elszenvedett egygólos vereségért egy kétgólos győzelemmel vágunk vissza, ez esetben mi leszünk a másodikok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!