Sport

2016.03.16. 13:20

MVSI: Juniorban a legjobb eredmények Kecskeméten

Miskolc - Kecskeméten rendezték meg a mezei futó országos bajnokságot, miskolciakkal.

Miskolc - Kecskeméten rendezték meg a mezei futó országos bajnokságot, miskolciakkal.

A Miskolc Városi Sportiskola atlétái március 12-én szombaton Kecskeméten terepen álltak rajthoz a 108. mezei futó bajnokságon, amelyre rekord nevezés érkezett. Az MVSI legfiatalabb tagja a 7 esztendős Farkas András (a legfiatalabb volt az egész mezőnyben) volt, aki remekül helytállt. A serdülő fiúknál a Schein Péter, Tömpe Jakab, Farkas Balázs és Pintér Erik összeállítású csapat versenyzett: Jakab a 65 fős mezőnyben a 11., míg Balázs a 13. helyen ért célba, csapatban a 7. helyet szerezték meg.

Csekély hátrány

A junioroknál születtek a legjobb miskolci eredmények: Pataki Anna (edző: Papp János) rutinos versenyzéssel bronzérmet szerzett, csupán 28 másodperccel maradt el a győztestől és 18-cal a második helyezettől. A fiúknál Tyukodi Dániel (edző: Deák Géza) ezüstérmet nyert, mindössze 2 másodperccel kapott ki keszthelyi riválisától. A junior csapat 3. helyet szerzett Tyukodi Dániel, Tóth Róbert Ferenc, Nagy András és Gyenes Donát összeállításban.

A felnőtteknél Tinta Tamara futott kiválóan és a 8. helyen ért célba. A férfi mezőnyben Tugyi Levente, Bacsó Bence, Karlowits-Juhász Tamás nagy csatában és csapatban a 6. helyet szerezték meg. A felnőtt versenyzőket Szász László és Deák Géza készítette fel.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!