Sport

2016.01.03. 14:22

Jégkorong MOL Liga - Edzőváltás a címvédő DVTK-nál

Miskolc/Budapest - Felmentette a vezetőedzői feladatok alól Mayer Pétert a jégkorong MOL Ligában címvédő és listavezető DVTK.

Miskolc/Budapest - Felmentette a vezetőedzői feladatok alól Mayer Pétert a jégkorong MOL Ligában címvédő és listavezető DVTK.

A Jegesmedvék vezetősége - a klub honlapjának vasárnapi tájékoztatása szerint - megköszönte Mayer Péter "szakmailag kiemelkedő" munkáját, hozzátéve, hogy továbbra is számít a trénerre az egyesület sportszakmai irányításában.

A DVTK egyúttal Jason Morgant bízta meg a csapat vezetésével.

A vasárnap 19 órától az FTC vendégeként pályára lépő miskolci együttes 35 mérkőzés után 84 ponttal vezeti a MOL Liga tabelláját.

Jason Morgan 44 NHL-meccsen szerepelt

A DVTK Jegesmedvék Mol-ligás jégkorong csapata vasárnap reggel kinevezett új vezetőedzője 39 esztendős, eddig a Debrecen-Miskolc U20-as EBEL (EBYSL), osztrák ligában szereplő „vegyes” gárdát irányította.

A kanadai, fiatal szakembernek 44 NHL-meccs volt játékos korában. A vasárnap esti, Ferencváros elleni mérkőzésen már ő irányítja a Macikat.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!