Sport

2016.01.29. 13:28

Egy mérkőzés itthon, egy idegenben

Miskolc - A hét végén két meccset játszik az Albrecht-MVSC-MVSI NB I-es női röplabda­csapata.

Miskolc - A hét végén két meccset játszik az Albrecht-MVSC-MVSI NB I-es női röplabda­csapata.

A zöld-fehérek pénteken 17 órától az Újpesti TE együttesét látják vendégül a Csokonai utcai csarnokban

A lila-fehérek

– A héten a betegségek sajnos nem hagyták békén a csapatot – kesergett Kerekes Attila, a miskolciak vezetőedzője. – Volt, amikor csak tízen jelentek meg az edzéseken, így a maródiak függvényében határoztam meg, hogy mit tudunk végezni és mit nem. A fővárosiak a dobogó harmadik fokán állnak teljesen megérdemelten, így ők az esélyesei az összecsapásnak.

Mi már a vasárnapi, Budaörs elleni, idegenben sorra kerülő találkozóra hangolunk. Az lenne jó, ha pénteken játékba lendülnénk, és hoznánk azokat az elemeket, amiket egyébként az Újpesttel szemben is illik bemutatni, de… Az a lényeg, hogy a mai 17. fordulóban saját magunkat akarjuk felépíteni a 18. fordulóbeli csatára.

A szakvezető csütörtökön abban bízott, hogy a két találkozóra mindenki felépül és játékra jelentkezik majd nála.

Nem találkoztak

– Van olyan leányzó, akivel nem is találkoztam a héten – folytatta Kerekes Attila. – Ebbe a „kategóriába” tartozik Kocsis és Mérai.

Információ azoknak, akik el akarják kísérni a gárdát a fővárosba: a Budaörsi DSE – Albrecht-MVSC-MVSI mérkőzést vasárnap 17 órakor kezdik majd.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!