Sport

2016.01.30. 08:29

DVTK: Takács Tamás a DVSC-hez igazolt

Debrecen, Miskolc - A diósgyőri klub és a labdarúgó is kedvező ajánlatot kapott, ezért Takács Tamás Debrecenben folytatja pályafutását.

Debrecen, Miskolc - A diósgyőri klub és a labdarúgó is kedvező ajánlatot kapott, ezért Takács Tamás Debrecenben folytatja pályafutását.

Takács Tamás 2014 nyarán Szigetszentmiklósról érkezett Diósgyőrbe, és az azóta eltelt másfél évben 38 bajnoki mérkőzésen 5 gólt szerzett.

A 196 centi magas támadóval négyéves szerződést kötött a DVSC-TEVA.

- Az utóbbi időben főleg csereként játszottam, és akkor is szélen - mondta a dvsc.hu-nak Takács Tamás. - Az igazi posztom csatár, és bár szeretek szélen is futballozni, de messzebb vagyok a kaputól, így nehezebb a gólszerzés is. Ettől függetlenül próbáltam maximálisan segíteni a csapatot, de sajnos nem úgy jött ki a lépés, ahogy az előző idényben. Tudom, hogy emiatt a Loki-szurkolók közül többen kétkedve fogadják az érkezésemet, de ez csak plusz motivációt jelent számomra. Maximálisan bízom magamban, próbálom a csapatot segíteni a sikerekhez. Már túl vagyok az első edzésen is a DVSC-ben, a csapattársak nagyon segítőkészek voltak. A szerb játékosokat ismerem, így nem kerültem teljesen idegen közegbe. Remélem, a többiekkel is hamarosan összebarátkozom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!