Sport

2015.12.06. 23:47

ÓAM-Ózdi KC: Szép hazai záróra

Ózd - Az NB I/B-s bajnokság őszi felében az utolsó hazai mérkőzését játszotta az ÓAM-Ózdi KC csapata.

Ózd - Az NB I/B-s bajnokság őszi felében az utolsó hazai mérkőzését játszotta az ÓAM-Ózdi KC csapata. A piros-kékek szoros első félidőt követően magabiztosan, 14 gólos különbséggel győzték le a bennmaradásért harcoltó Arago Törökszentmiklósi KE gárdáját. Szakál György együttese így a Ferencváros elleni, idegenbeli rangadó előtt ismét a negyedik helyen áll a keleti csoport táblázatán.

Jegyzőkönyv

ÓAM-Ózdi KC – Arago Törökszentmiklósi KE

40-26 (18-15)

Ózd, 400 néző. V.: Asztalos B., Bárkányi G.

ÓAM-Ózdi KC: Tóth K. – Cupkovic (2), SÁNDOR R. (13), Horváth (1), SZILÁGYI D. (3), Fekete L. (3), Menyhárt (4). Csere: Losonczi (k), Dukic (1), Nyeste B. (5), Scitovszky T. (-), Barta D. (2), Nagy P. (3), Kóródi K. (3). Edző: Szakál György.

Arago Törökszentmiklósi KE: Fehér M. – Pesti O. (2), Krivokapic I. (4), Vujovic M. (4), Gál D. (1), Vasiljevic D. (5), Nyeső P. (-). Csere: Hajdú P. (1), Farkas K. (2), Forgács P. (4), Dengi Z. (1), Túri D. (-), Debiec Z. (-), Kovács I. (2), Rékasi R. (-). Edző: Kis Gergely.

Szakál György: - Az első félidőben nehezen találtuk a játék ritmusát, a fordulás után azonban nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltunk, és magabiztosan nyertük meg a meccset. Egy pillanatig sem éreztem ezen a délutánon, hogy veszélyben lenne a győzelem.

Kis Gergely: - A harminc percig volt tartásunk, tartottuk a lépést a hazaiakkal. Utána viszont egy elfogadhatatlan periódust produkáltunk, amiért remélem, nem csak én szégyellem magam. Meggyőződésem, hogy ekkora különbség nincs a két csapat között, de ma az Ózd ennyivel jobb volt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!