Sport

2015.12.01. 15:43

Beszámoltak, értékeltek, jutalomban részesültek a birkózók

Felsőzsolca - A felsőzsolcai Pokol csárdában rendezték a megyei birkózó szövetség hagyományos évzáróját.

Felsőzsolca - A felsőzsolcai Pokol csárdában rendezték a megyei birkózó szövetség hagyományos évzáróját.A napokban tartott eseményen az egyesületek és a szakosztályok képviselőit, a polgármestereket és az edzőket, továbbá a meghívott vendégeket – mintegy hatvan sportembert – Rónai Kálmán, a szövetség elnöke köszöntötte, majd beszámolt az idei versenyekről, eredményekről, sikerekről és gondokról, továbbá beszélt a jövő évi célokról is. A klubok ugyancsak számot adtak munkájukról, aztán Tokodi Imréné főtitkár vont pénzügyi mérleget. A hozzászólók között volt többek között Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke, Orbán Győző, a megyei szövetség alelnöke és Bacsa Péter, a Magyar Birkózó Szövetség alelnöke is.

A fehér asztalnál

Jutalmat kaptak a klubok el­nökei, edzői és a szövetség aktívái is. A jó hangulatú évzárón a fehér asztalnál folytatódott, s a jelenlévők felidézték az idei esztendő em­lékezetes pillanatait.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!