Sport

2015.10.28. 17:42

Magyar Kupa: Három gólos előnyben az Újváros

Tiszaújváros - A legjobb 8 közé jutásért zajló Magyar Kupa párharc első felvonását szerdán játszották az újvárosiak. A visszavágót november 18-án rendezik.

Tiszaújváros - A legjobb 8 közé jutásért zajló Magyar Kupa párharc első felvonását szerdán játszották az újvárosiak. A visszavágót november 18-án rendezik.


Jegyzőkönyv

Termálfürdő FC Tiszaújváros - Inter CDF SE

3-0 (2-0)

Tiszaújváros, 500 néző. V.: Nazsa (Kelemen, Szert).

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Tóth Cs. - Horváth T., Hajdu, Fodor, Molnár F. - Sigér, Kerekes, Bussy - Hussein, Katona, Molnár L. Edző: Bocsi Zoltán.

Inter CDF SE: Nagy A. - Oti, Tóth S., Xavier, Chinonso - Oluwashina, O. Kingsley - Stefanov, Etiosa, Zámbó - S. Kingsley. Edző: John Moses.


Csere: Xavier helyett Egbela a 30., Hussein helyett Kovács Sz. a 46., Kerekes helyett Angyal a 46., Oti helyett Dickson az 55., Zámbó helyett Anosike a 64., Horváth T. helyett Polényi a 66. percben.

Sárga lap: Oluwashina a 41., Bussy az 50., Chinonso a 87. percben.

Gólszerző: Katona (1-0) a 22., Katona (2-0) a 35., Katona (3-0) a 82. percben.


Bocsi Zoltán: - Az eredménnyel elégedett vagyok, hiszen ezzel a 3-0-val jó esélyekkel készülhetünk majd a viszavágóra. Küzdelmes meccs volt, egy gyorsan elvégzett szabadrúgást használtunk ki, majd rúgtunk egy mezőnygólt. A második félidőben kicsit fásultabban futballoztunk, de a végén még így is meg tuduk szerezni a harmadik találatot egy szervezetten, taktikusan futballozó csapat ellen.

John Moses: - Jól játszottunk ma, csak a gól hiányzott a csapatból. Elkövettünk három hibát és ezt kihasználta ellenfelünk. Abszolut pozitív felfogással készülünk a visszavágóra, ha a Tiszaújváros képes volt három gólt szerezni, akkor mi is képesek leszünk rá hazai pályán.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!