Sport

2015.10.03. 21:36

"Ez amolyan egygólos meccs volt"

Miskolc - "Becsülettel tettük a dolgunkat, fegyelmezettek voltunk, sajnálom a kihagyást" - nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Haladás elleni hazai bajnoki után.

Miskolc - "Becsülettel tettük a dolgunkat, fegyelmezettek voltunk, sajnálom a kihagyást" - nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Haladás elleni hazai bajnoki után.

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): – Azt tudtuk a mérkőzés előtt is, hogy nem lesz gólzápor, hiszen a Haladás stabil csapat, jól védekezik. Az első félidőt jól kezdtük, voltak lehetőségeink, gólt is szereztünk. Amit gondoltam, hogy ez egygólos meccs, nagyjából az is volt, de sikerült kiegyenlíttetnünk az ellenféllel, olyan hibát követtünk el beadásnál, amit nem lehet. Onnantól nagy küzdelem folyt, helyzetek nem voltak, mindenki odatette magát, harcosak voltunk. A kreativitás hiányzott, egy játékosunk volt, Barczi, aki ezt bele tudta vinni a játékba, de nem lehet elvárni tőle, hogy minden támadásban benne legyen. Becsülettel tettük a dolgunkat, fegyelmezettek voltunk, sajnálom a kihagyást. Mondom: ez amolyan egygólos meccs volt, szerintem meg lehetett volna nyerni ezzel a gólunkkal a mérkőzést.

Mészöly Géza (Szombathelyi-Swietelsky Haladás): – Az első félidő gólváltása után kiegyenlített volt a játék, másodikban jobban tudtunk játszani, mezőnyfölényben, megvoltak a lehetőségek, szép dolgokat is csináltunk, de a végjátékban hiányoztak a jó passzok, hogy gólt szerezünk. Összességében értékes pontot szereztünk, pici hiányérzet van bennünk, hiszen a második félidőben több volt. Viszont a forduló többi eredményeinek ismeretében, az első kör után, hogy 11 forduló lement, a második helyen állunk, ez mutatja a stabilitást, ami ezen a meccsen is jellemezte a játékunkat. ​




Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 11. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Szombathelyi-Swietelsky Haladás együttesét fogadta szombaton 18 órától az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!