Sport

2015.10.23. 14:29

DVTK Jegesmedvék: Kedvenced meze, tőle személyesen!

Miskolc - Szeretnéd kedvenc játékosodtól átvenni azt a mezt, amiben játszott? Akkor most jött el a te időd. De ez csak egy a Kontinentális Kupa alatt a szurkolókra váró meglepetések közül.

Miskolc - Szeretnéd kedvenc játékosodtól átvenni azt a mezt, amiben játszott? Akkor most jött el a te időd. De ez csak egy a Kontinentális Kupa alatt a szurkolókra váró meglepetések közül.

Ahogy azt a Jegesmedve szurkolók az elmúlt években már megszokhatták, a kiemelt eseményeken mindig nagyon sok program, meglepetés várja a Jégcsarnokba kilátogatókat. Nem ez lesz másként a hétvégén, a Kontinentális Kupa alatt sem, lássuk, mire számíthatnak a drukkerek.

A hétvégén új, az előzőhöz képest több helyen megváltoztatott mezben lépnek jégre a DVTK Jegesmedvék hokisai. Az eddig használt garnitúra darabjait egy különleges akció keretében kínáljuk fel a szurkolóknak. A drukkerek, akik vásárlásra szánják el magukat, a mérkőzések után személyesen kedvencüktől vehetik át a - meccs előtt/alatt - megvett mezt, a hokis helyben dedikálja azt, sőt egy közös fotó is készül, amelyet e-mailben küldünk el. Ebben a csomagban az eredeti meccsmezek 19.000 forintba kerülnek.

A Kontinentális Kupa alatt már kaphatóak lesznek az idei dedikálókártyák, a vadonatúj bögrék, míg a jövő pénteki, DAB elleni meccstől kezdve már a 2016-os falinaptár is a szurkolóké lehet. Ugyancsak a kínálatban szerepelnek az új tervezésű pulóverek és sálak is, érdemes lesz tehát felkeresni a földszinti aulába kitelepülő boltot.

Nem telhet el kiemelt meccs játékok nélkül. A DVTK Jegesmedvék meccseinek első szünetében a gyerekek, a másodikban pedig a felnőttek próbálhatják ki ügyességüket. A játék pedig nem lesz más, mint a legutóbbi hazai találkozón nagy sikerrel debütált minimotoros futam. A felnőtteknek is rá kell ülniük vagy térdelniük az apró járművekre, és így kell megtenni a kijelölt távot. A gyerekeknek a Miskolc Autó Skoda márkakereskedése biztosítja az ajándékokat, míg a felnőttek számára a Jegesmedve Büfé készül meglepetéssel: a győztes minden nap egy mini hordó sört, a második és harmadik pedig egy 2000, illetve 1000 forintos büfékupont kap. A felnőttek a mérkőzés előtt az ajándékpultnál iratkozhatnak fel a játékra, az első négy jelentkező játszhat aznap.

Szombaton este fél 6-kor kezdődik a DVTK – Ferencváros futball mérkőzés. A Jégcsarnokban az óriáskivetítőn, illetve a büfében elhelyezett tévén lehet majd követni az élőközvetítést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!