Sport

2015.09.12. 21:24

"A végén feltettünk mindent egy lapra, és bejött"

"Úgy néz ki, hogy ha hibázunk, akkor rögtön büntetnek, mi pedig sok lehetőségből sem tudunk, vagy csak nagyon nehezen sikerül eredményt elérni" - nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Békéscsaba elleni, idegenbeli 1-1-es döntetlen után.

"Úgy néz ki, hogy ha hibázunk, akkor rögtön büntetnek, mi pedig sok lehetőségből sem tudunk, vagy csak nagyon nehezen sikerül eredményt elérni" - nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Békéscsaba elleni, idegenbeli 1-1-es döntetlen után.

Zoran Spisljak (Békéscsaba 192 Előre SE): – A csapat megérdemelte volna a három pontot, de csak eggyel zárta ezt a mérkőzést. Van ilyen a fociban. Ilyenkor a pozitívumokat kell nézni, hogy milyen játékot produkáltunk, és aki itt volt és látta, az valószínűleg meg volt elégedve. Pozitívak a benyomások, és öröm, hogy van mire építeni. Ez a mostani volt a legerősebb felállásunk, lehetett is látni az elejétől, hogy mi voltunk fölényben, mi voltunk, akik uraltuk a pályát, irányítottuk a mérkőzés túlnyomó részét. Talán lehet mondani, hogy ez volt az eddig legjobb meccsünk, de ettől is fontosabb, amit már mondtam: hogy van mire építeni.

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): – Tulajdonképpen az első félidőben, ez egyik legjobb játékunkkal rukkoltunk elő, játszottunk, jól járattuk a labdát, a széleken megbontottuk ellenfelünk védelmét, sikerült mögéjük kerülnünk, és ezekből lehetett volna gólt szerzeni. A kapott gólt komoly védekezési hiba előzte meg, ilyen szituációt nem szabad engedni, mert azt büntetik. A második játékrészben többet kellett kockáztatni, ekkor a Békéscsaba is belelkesedett, voltak helyzeteik, kellettek Rados védései, például a bravúros 11-es hárítás. A végén feltettünk mindent egy lapra, és bejött. A második félidőben is voltak olyan helyzeteink, amiket nem tudom, hogy tudtunk kihagyni. Úgy néz ki, hogy ha hibázunk, akkor rögtön büntetnek, mi pedig sok lehetőségből sem tudunk, vagy csak nagyon nehezen sikerül eredményt elérni. Az biztos, hogy szász százalékos akaraterő jellemezett minket ma is, részben ennek az eredménye ez a mostani egy pont.



Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 8. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Békéscsaba 1912 Előre vendégeként lépett pályára szombaton 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!