Sport

2015.08.22. 12:23

Mezőkövesd Zsóry FC: A három pontért utazzák át az országot

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 4. fordulójában a Soproni VSE vendége lesz a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton délután.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 4. fordulójában a Soproni VSE vendége lesz a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton délután.

Soproni VSE – Mezőkövesd Zsóry FC (Sopron, szombat, 17.30)

Benczés Miklós, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – A hazaiak a héten is igazoltak két játékost, Supka Attila vezetőedző folyamatosan erősíti a keretét. Az SVSE az egyik legjobb futballt játszó csapat azok közül, amelyeket eddig láttam, viszont a jó játékuk még nem párosult eredményességgel. Abban bízom, hogy ez a hét végi találkozónk után is így lesz és 3 ponttal térünk haza. Teljesen egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy az egycsoportos NB II-ben minden kiszámíthatatlan. Kiegyenlítettek az erőviszonyok, bárki bárkit legyőzhet, nincs könnyű ellenfél, idegenben pedig különösen nehéz helytállni, ennek következtében a vendégként gyűjtött egységek nagyon értékesek. Ami konkrétan minket illet: a múlt héten a Zalaegerszeg elleni hazai rangadón helyenként jól futballoztunk, két gólunkon kívül sok helyzetet dolgoztunk ki, hátul megfelelően zártunk. Sopronra ezeket az erényeinket kell átmenteni, s ha így lesz, a lefújás után nekünk lesz okunk az örömre.

A kövesdieknél nincs sérült és eltiltott, mindenki a tréner rendelkezésére áll.

A Mezőkövesd Zsóry FC tervezett csapata: Dombó – Polényi G., Dvorschák, Nánási, Fótyik – Szeles, Hegedűs D. – Molnár G., Tamási Zs., Rácz F. – Máté J.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!