Sport

2015.08.26. 14:14

Videó: Az NBA-szezon 100 legszebb zsákolása

Nincs is jobb annál, mint 19 percen át zsákolásokat nézni, úgyhogy gyorsan vágjunk is bele!

Nincs is jobb annál, mint 19 percen át zsákolásokat nézni, úgyhogy gyorsan vágjunk is bele!

A kollekciót maga az NBA készítette. Ha nem nézett meg egyetlen meccset sem a 2014-15-ös szezonból, akkor is élvezni fogja az agresszív és látványos befejezéseket. Júniusban egyébként a Golden State Warriors az első szezongyőzelmét szerezte meg 40 év után.


Houston/Budapest, 2015. augusztus 25., kedd (MTI) - Szerződést hosszabbított Jason Terryvel az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets. tovább »

Houston, 2015. augusztus 13., csütörtök (MTI) - James Harden, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets sztárja 13 évre szóló, 200 millió dolláros (körülbelül 56 milliárd forint) szerződést köt az Adidas sportszergyártó céggel. tovább »

Budapest/Cleveland, 2015. július 9., csütörtök (MTI) - Marad a Cleveland Cavaliersnél LeBron James, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik legjobb játékosa. tovább »

Budapest/New York, 2015. július 1., szerda (MTI) - Néhány órával a szabadügynök piac nyitását követően két fontos szerződés-hosszabbításra is sor került az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). tovább »

Budapest/Cleveland, 2015. június 19., péntek (MTI) - Befejezi pályafutását Shawn Marion, aki az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) nagydöntőjében vesztes Cleveland Cavaliersben szerepelt, de csak elvétve kapott lehetőséget az együttesben. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!