Sport

2015.07.26. 21:35

Bekő Balázs: "Csoda, hogy ennyivel megúsztuk"

Budapest, Miskolc - "Sajnálatosan egyszerű a képlet: megmérettünk, és könnyűnek találtattunk" - kezdte nyilatkozatát Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Ferencváros otthonában elszenvedett 3-1-es vereség után.

Budapest, Miskolc - "Sajnálatosan egyszerű a képlet: megmérettünk, és könnyűnek találtattunk" - kezdte nyilatkozatát Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Ferencváros otthonában elszenvedett 3-1-es vereség után.

Thomas Doll (Ferencvárosi TC): – A sikeretlen csütörtök után, úgy érzem megfelelő választ adtunk. Az Európa Liga kiesést követően 3-4 ember cseréjét várták tőlem, de adtam még egy lehetőséget mindenkinek. Aztán a pályán nagyon szép kombinációkat, rengeteg helyzetet láthattunk. A félidei 3-0 nem is tükrözte a játék képét. Már ekkor lőhettünk volna további gólokat, és ezt a második játékrészben is elmulasztottuk. Erre a jövőben figyelnünk kell, erőszakosabbnak kell lennünk. Számomra a három gól mellett az volt a legfontosabb, hogyan tud magára találni a csapat a szarajevói kiesés után. A fúk megmutatták, nem véletlenül vagyunk a bajnokság esélyesei. Nem azt mondtam nekik a félidőben, hogy most elég, mert én mindig többet várok, és azt, hogy a közönséget is elkápráztassák.

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): – Sajnálatosan egyszerű a képlet: megmérettettünk és egyelőre könnyűnek találtattunk. Az első félidőre nem tudok magyarázatot adni. Tudtuk mire kell készülnünk, de belealudtunk a kezdésbe, hibát hibára halmoztunk pofonegyszerű helyzetekben és ezt a Fradi kegyetlenül megbüntette. A második félidőben már működött a játékosok önbecsülése, összeszedettebb, agresszívebb lett a játékunk, valahogy így kellett volna lennie az első játékrészben is. Beszélhetünk arról, hogy Grumic milyen helyzetet hagyott ki, de ez benne van a játékban, és ehhez oda is kellett kerülni. Felesleges a kérdés, hogy mi lett volna ha, mert a fociban ez nem játszik. Ne ringassuk magunkat hiú ábrándokban, kevesek voltunk. Túl sok volt már a Vasas ellen is az ellenük kialakított helyzet, ezért is választottunk védekezőbb játékot. De már a negyedik percben gólt kaptunk és innen futottunk ez eredmény után. Kaptunk két olyan pontrúgás találatot, amit ilyen szinten nem lehet kapni, és ez teljesen összeroppantott minket, csoda, hogy ennyivel megúsztuk. Aztán összeszedtük magunkat, az önbecsülésünkért tettünk valamit, azzal, hogy a második félidőben precízebben futballoztunk.



A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 2. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az ősi rivális Ferencvárosi TC vendégeként lépett pályára vasárnap 18 órától az Üllői úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!