Sport

2015.08.01. 00:07

Barczi: "Várom, hogy újra bizonyítani tudjak"

Miskolc - Az FTC ellen csereként gólt szerző Barczi Dávid szerint nincsenek óriási különbségek az NB I-es csapatok között.

Miskolc - Az FTC ellen csereként gólt szerző Barczi Dávid szerint nincsenek óriási különbségek az NB I-es csapatok között.

[poll id="975"]


– A 12 csapatos bajnokságban nincsenek óriási különbségek a csapatok között. Maximálisan kell készülni, mert nincsenek könnyű meccsek. Minden mérkőzésen nyerni akarunk, és azon leszünk, hogy ez így legyen most is. Az előző fordulóban csereként szálltam be, és azon dolgozok, hogy változzanak a dolgaim. Örülök a gólnak, az önbizalmamnak kicsit jót tett, de ezt csak pár nappal később éreztem, mert az FTC elleni meccs után csak szomorú voltam. Várom, hogy újra bizonyítani tudjak, magammal szemben nagyobb elvárásaim vannak, azon vagyok, hogy kivegyem a részem a munkából, a győzelmekből - nyilatkozta Barczi Dávid a DVTK – Videoton meccs előtti sajtótájékoztatón.


[poll id="963"]



Miskolc - A címvédő Videoton legyőzésével feledtetné az FTC elleni vereséget Bacsa Patrik. tovább »

Miskolc - A Diósgyőr szombaton a bajnoki címvédő Videoton ellen javíthatna. tovább »

Miskolc - A diósgyőri szervezett szurkolói csoportok Kósa Lajos nyilatkozatában bíznak. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!