Sport

2015.06.17. 19:47

DVTK: Gosztonyit is bevitték a zöld erdőbe

Filkor Attila hazatérhet és Diósgyőrben folytathatja pályafutását.

Filkor Attila hazatérhet és Diósgyőrben folytathatja pályafutását.

A hétfői esti nyitó tréning után kedden két edzést vezényelt a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapat játékosainak az új vezetőedző, Bekő Balázs. Ezen már - az érkeztére egy napos haladékot kért középpályás, - Gosztonyi András is részt vett, csakúgy, mint a szerdai egyetlen edzésen, amelyen a zöld erdőben jártak a piros-fehérek. Ez a kétórás foglalkozás ugyanis a Bükkben zajlott, hegyi menetben hajtotta meg a játékosokat az edzői stáb. Mindez olyan jól sikerült, hogy a délutáni edzést törölték is a programból, hogy a labdarúgóknak legyen lehetőségük kipihenni az extra dózist, így a felkészülés csütörtökön délelőtt 9.30-tól a Diósgyőri sportligetben folytatódik, délután pedig a tervek szerint egy meghívásnak eleget téve, Abaújszántón tartja edzését a DVTK.

Új játékos – Liptákon kívül – egyelőre nincs a piros-fehéreknél, de van esély rá, hogy egy újabb, a magyar labdarúgó válogatottban is szerepelt labdarúgóval bővüljön a keret. Ugyanis a nyolc éve Olaszországban futballozó, 26 éves, 6-szoros magyar válogatott játékost Filkor Attilát ajánlattal kereste meg a Diósgyőr. Érdekesség, hogy az AC Milan kötelékébe tartozó, a legutóbbi szezont a Serie B-s Avellino együttesénél töltő középpályást 8 évvel ezelőtti külföldre szerződésében egy a DVTK-hoz közel álló személy segítette. ​

ÉM-BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!