Sport

2015.04.04. 12:02

Mezőkövesd Zsóry FC: Hullámvölgyek és hullámhegyek

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 22. fordulójában a Szeged 2011 együttesét fogadja a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton este.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 22. fordulójában a Szeged 2011 együttesét fogadja a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton este.

Mezőkövesd Zsóry FC – Szeged 2011 (Mezőkövesd, szombat, 18.00)

Lucsánszky Tamás, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Továbbra is csak egy mérkőzésben gondolkozom és ugyanezt kérem a fiúktól. Rutinos NB II-es edző vagyok, így régóta tudom, hogy ebben az osztályban nem lehet biztosra menni, és semmit nem szabad kijelenteni. Egymást érik a hullámvölgyek és a hullámhegyek: a Vasast nem olyan régen már bajnoknak nevezték, mostanra pedig messze vannak ettől… Ennek jegyében azt mondhatom, hogy nem jött el a számolgatás ideje. A mezőny kiegyenlített, ránk pedig éppen a sűrűből vár ellenfél a Szeged „személyében”. Soron következő riválisunk eredményei tiszteletet parancsolnak, nekünk azonban a hazai mérkőzéseinket meg kell nyernünk, nem is lehet más célunk, mint a győzelem kiharcolása. A túlzott elvárás miatt a csapat kissé begörcsölt, ezt úgy kell feloldanom, hogy közben saját magam is ismerkedek a társasággal.

A Mezőkövesd Zsóry FC-ben Dvorshák, Gengeliczki és Bajzát eltiltás miatt nem szerepelhet, míg Hegedűs D. és Búrány sérült.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható kezdőcsapata: Kunsági – Sváb, Szeles, Hegedűs Cs., Tajthy – Takács P., Kulácsár K., Nyilas, Balajti – Molnár G., Máté.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!