Sport

2015.04.14. 09:16

Final Four - MKC: Kétszáz jegy a kupadöntőre

Pécs, Mezőkövesd - Aki élőben és mindkét nap szeretné látni az MKC-t, annak 6000 forintot kell fizetnie tikettért.

Pécs, Mezőkövesd - Aki élőben és mindkét nap szeretné látni az MKC-t, annak 6000 forintot kell fizetnie tikettért.Április 25-én és 26-án Pécsett rendezik meg az idei férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét, amelynek egyik résztvevője a Mezőkövesdi KC lesz. Amint az ismert, a dél-borsodiak négy sikeres párharcot (a Salgótarjáni Strandépítők, az Orosháza, a Balatonfüred és a Gyöngyös ellen) vívtak meg eredményesen, így történelmük során először kerültek be a Final Fourba.

Az már eldőlt, hogy az MKC a szervezőktől 200-200 darab jegyet kap a baranyai megyeszékhelyen sorra kerülő eseményre. A szombati elődöntőkre szóló belépők 1500 forintba, a vasárnapi helyosztókra szóló tikettek 4500 forintba kerülnek, a négy mérkőzés megtekintése tehát összesen 6000 forint lesz. A kövesdieknek fenntartott szektorba csak Mezőkövesden lehet jegyet vásárolni, mégpedig tegnaptól április 18-ig az MKC irodájában, a sportcsarnokban. Fontos tudnivaló: a jegyeket ki kell fizetni, de a belépőket csak a Final Four hetén kapja meg a klub, tehát csak akkor lehet majd átvenni. Akik a helyszínen szeretnének jegyhez jutni, azok csak a semleges szektorba tudnak ülni, s mindössze ezer belépőt értékesítenek majd a Lauber Dezső Sportcsarnok pénztárában. A klub irodájában 10 és 12, illetve 13 és 15 óra között várják az érdeklődő szur­kolókat.

ÉM

Az MK Final Four programja:

2015. április 25., szombat

  • 15.45: Mezőkövesdi KC – MKB-MVM Veszprém
  • 17.45: Mol-Pick Szeged – Váci KSE

  • 2015. április 26., vasárnap

  • 11 vagy 12 óra: bronzmérkőzés
  • 13 vagy 14 óra: döntő

  • A mérkőzéseket a Duna World élőben közvetíti.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!