Sport

2015.03.29. 19:19

Videó: Meccshangulat a DVTK felkészülési meccsén

Miskolc - A magyar válogatott Európa-bajnoki selejtezője miatti bajnoki szünetet kihasználva két NB I-es labdarúgócsapat játszott felkészülési mérkőzést Diósgyőrben, szombaton délelőtt: a DVTK a Puskás Akadémia FC gárdáját látta vendégül.

Miskolc - A magyar válogatott Európa-bajnoki selejtezője miatti bajnoki szünetet kihasználva két NB I-es labdarúgócsapat játszott felkészülési mérkőzést Diósgyőrben, szombaton délelőtt: a DVTK a Puskás Akadémia FC gárdáját látta vendégül. A találkozó érdekessége az volt, hogy a hazai ultrák, akik – a Magyar Labdarúgó Szövetség által hozott, a mérkőzésre történő bejutást nehezítő intézkedései miatt (előzetese regisztráció, klubkártya kiváltásának kötelezettsége) – nem járnak NB I-es bajnokikra, ezúttal nagy számban, 600-700 fővel képviseltették magukat az állóhelyi szektorokban, és remek hangulatot teremtve, végigszurkolták az edzőmeccset. A felkészülési találkozó után az elismerést is megkapták, a felcsúti és a diósgyőri focisták közösen köszönték meg, tapsolták meg a mutatott produkciójukat.

ÉM



Jegyzőkönyv

Diósgyőri VTK – Puskás Akadémia FC

0-1 (0-1)

Diósgyőr, 1500 néző. V.: Berke (Temleitner, Szarvas).

Diósgyőri VTK: Rados (Antal, 46.) – Okuka, Szalai V. (Husic, 46.), Alves, Németh M. – Ho-Young (Bognár, 59.), Krstic (Egerszegi, 46.) – Marjanovic (Jenner, 46.), Grumic (Gosztonyi, 46.), Bacsa (Barczi, 46.) – Takács T. (Griffiths, 46.). Vezetőedző: Sivic Tomislav.

Puskás Akadémia FC: Danilovic (Hajdúch, 46.) – Koronczi, Tar, Vaszicsku, Tamás M. – Tóth B. (Fabio, 46.), Spandler (Nagy Zs., 70.) – Makrai, Szakály D., Lencse (Sallai, 67) – Tischler. Vezetőedző: Benczés Miklós.

G.: Szakály D. (0-1) a 19. percben.


- A következő bajnoki ellenfelünkhöz, a Pakshoz hasonló stílusú ellenfelet kerestünk, így nagyon tanulságos lehet a Puskás Akadémia elleni találkozó. Pozitívum, hogy sok helyzetet alakítottunk ki, negatívum, hogy ezeket nem tudtuk berúgni. Az ellenfél lekontrázott minket, ezek közül az egyikből gól is lett. Ugyanez történhet a Paks ellen is, ha nem figyelünk oda. A két félidőben kétféle variációt próbáltunk ki, a jövő hét feladata, hogy megtaláljuk, melyik lesz sikeres a Paks ellen - nyilatkozta Sivic Tomislav, a DVTK vezetőedzője a klub honlapjának a mérkőzés után.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!