DVTK vs. Puskás Akadémia fotókon és videókon

Akt.:
A diósgyőri ultrák visszatértek a DVTK Stadionba
A diósgyőri ultrák visszatértek a DVTK Stadionba - © Fotó: Homoky György
Miskolc – Hatalmas fricska az MLSZ-nek és a szurkolói kártyának. A diósgyőri ultrák egy barátságos mérkőzés erejéig (regisztráció és szurkolói kártya nélkül lehetett megtekinteni a DVTK – Puskás Akadémia meccset) visszatértek a Diósgyőri Stadionba, ahol remek hangulatot varázsoltak. Azt, hogy az ilyen atmoszféra mennyire hiányzik a játékosoknak, arról mindent elmond, hogy a felcsúti és a diósgyőri focisták közösen tapsolták meg az 1-0-as vendégsikert hozó találkozó végén a fanatikusokat. Nézze meg Ön is a mérkőzés felvételeit!

A DVTK közleménye:

A mai napon példamutató magatartást tanúsítottak a diósgyőri szurkolók a DVTK-PAFC felkészülési mérkőzés alatt. Klubunk köszöni a drukkereknek, hogy ilyen nagy számban kilátogattak egy tét nélküli találkozóra és olyan hangulatot varázsoltak, mely hazánkban továbbra is egyedülálló.

Köszönjük a sportszerű szurkolást, egyben ezúton szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat, hogy a DVTK – a Videoton FC-hez hasonlóan – a közelgő stadionrekonstrukcióra hivatkozással 2015. február első hetében újra kérvényezte hazai rendezésű mérkőzéseire a klubkártya bevezetésének elhalasztását a Magyar Labdarúgó Szövetségtől. Egyelőre nem érkezett hivatalos válasz. Bíztunk abban, hogy a benyújtott kérelmünket az illetékes testület rövid idő alatt elbírálja és mára a pozitív döntésről hírt tudunk adni.

Kérelmünket a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkára, Dr. Vági Márton továbbította az MLSZ elnökségének. Amint a szövetség elnöksége határozatot hoz az ügyben, természetesen azonnal tájékoztatjuk majd szurkolóinkat.


Fotók:

dvtk_ultras_boon_hgy_600


Videók: