Sport

2015.03.23. 12:13

ÓKC: Igazolta jó hírét az Eger

A bajnoki cím legfőbb várományosa simán győzött az Ózdi KC ellen a férfi kézilabda NB I/B-ben a 20. fordulóban.

A bajnoki cím legfőbb várományosa simán győzött az Ózdi KC ellen a férfi kézilabda NB I/B-ben a 20. fordulóban. A listavezető Eger már az első félidőben jelentős előnyt szerzett a piros-kékek ellen, a különbség pedig a fordulás után tovább nőtt. A hevesiek megérdemelten nyerték meg a vasárnap délutáni összecsapást.

Jegyzőkönyv

SBS Eger Eszterházy SZSE - Ózdi KC

38-22 (19-11)

Eger, 250 néző. V.: Halász, Tarnavölgyi.

Ózdi KC: Tóth M. - Harkó (1), Kalics (3), Fekete L. (2), Gyuris (2), Vojinovic (6), Nyeste (7). Csere: Losonczi (k), Kocsis R. (-), Scitovszky T. (1), Koós D. (-), Nagy P. (-), Csörgő Zs. (-), Pillár (-). Edző: Szakál György.

Szakál György: - Gratulálok az Egernek, megérdemelten nyerik meg a bajnokságot, sok sikert kívánunk nekik az élvonalhoz. Úgy vélem, egy öt-hét gólnál nagyobb különbség ebben a bajnokságban nem tükrözi hűen az erőviszonyokat, mert a hátrányba lévő csapat ilyenkor fejben hajlamos feladni a találkozót. Velünk ez történt ezúttal, meggondolatlanul lőttük el a labdákat, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált. A második félidőben a fiataloknak is lehetőséget adtam, de nekik még sokat kell fejlődni ehhez az osztályhoz.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!