Sport

2015.03.02. 11:54

Nem csak nézi(k), csinálják is: kosaraznak a DVTK focistái

Miskolc - Különleges edzésen vesznek részt a mai napon a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának tagjai. Ezúttal nem a Diósgyőri stadionban, vagy füves edzőpályán lesz a heti első tréning, hanem a miskolci városi sportcsarnokban, ahol fél négytől a kosárlabda kerül a fókuszba, egymás ellen fognak játszani a labdarúgók, és valószínűleg a stáb tagjai is beszállnak.

Miskolc - Különleges edzésen vesznek részt a mai napon a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának tagjai. Ezúttal nem a Diósgyőri stadionban, vagy füves edzőpályán lesz a heti első tréning, hanem a miskolci városi sportcsarnokban, ahol fél négytől a kosárlabda kerül a fókuszba, egymás ellen fognak játszani a labdarúgók, és valószínűleg a stáb tagjai is beszállnak.– A hétfői bevezető napot most egy picit más körülmények között tartjuk meg, abban a reményben, hogy hasznunkra lesz a hétvégén, hiszen a kosárlabdában a gyors megoldások, a kreativitás elengedhetetlen, ez a fajta összetett játék javíthatja a döntési készséget, képességet – mondta Sivic Tomislav, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának szakvezetője. – Tulajdonképpen pszichológiai okai vannak, hogy ezt a kis kosárlabdát beiktattuk a programunkba, mert ha a magasan lévő kis kosárba be tudjuk küldeni a labdákat, akkor talán majd a nagy kapuba is sűrűbben be tudunk találni...

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!