Sport

2015.03.28. 09:52

Mezőkövesd Zsóry FC: Új edzővel Szigetszentmiklóson

A labdarúgó NB II 21. fordulójában a Szigetszentmiklós vendége lesz a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton délután.

A labdarúgó NB II 21. fordulójában a Szigetszentmiklós vendége lesz a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton délután.

Szigetszentmiklósi TK-Erima – Mezőkövesd Zsóry FC (Szigetszentmiklós, szombat, 15.00)

Lucsánszky Tamás, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Amióta elkezdtük a közös munkát, jó hangulatban végzik a feladatokat a játékosok. A keret tagjai közül a két volt nyíregyházi labdarúgóval, Gengeliczkivel és Bajzáttal dolgoztunk együtt, őket jobban ismerem, de a többiek sem ismeretlenek számomra, hiszen a többségnek komoly múltja van. De az, hogy milyen csapatot tudunk összehozni, a közös munkán, akaraton múlik. Az biztos, hogy az összes értelmetlen és buta kiállítást, az egyéni hibákat erre a szezonra már elhasználtuk, tudom, hogy ez nehéz teher, de a rutinos játékosainknak ezzel meg kell birkózniuk. A tágabb közegről annyit, hogy folyamatosan azt érzékelem, hogy mindenki óhajtja a feljutást, és ez az amúgy is bennem lévő – kevésnek nem mondható – bizonyításai vágyat tovább fokozza. Remélem, ez átragad a játékosokra is, és ezt a szép sikerrel kecsegtető feladatot közösen megoldjuk. A mostani meccsről és ellenfélről annyit, hogy az SZTK jó mérleggel rendelkezik, a közelmúltban náluk is edzőváltás történt, nagy kérdés, hogy ez utóbbi milyen új impulzusokat ad. A mi célunk a három pont megszerzése, ehhez a hadra fogható játékosokból kell összegyúrni a csapatot. Szoros meccsre számítok, és arra, hogy amit eltervezünk, azt végre is tudjuk majd hajtani.

A Mezőkövesd Zsóry FC keretében Hegedűs D., Búrány és Izing sérüléssel bajlódik, Gengeliczki, Bajzát és Hegedűs Cs. eltiltott, a két utánpótlás-válogatott Medgyes és Molnár szerepeltetése a nemzeti együttesek meccsei miatt kérdéses.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható kezdőcsapata: Kunsági – Engel, Szeles, Dvorschák, Sváb – Takács P., Tajthy, Baracskai, Balajti – Kulcsár, Máté.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!