Sport

2015.02.11. 21:27

Videó: Diósgyőri döntetlen az ukránokkal Törökországban

Belek - Szerdán lejátszotta második felkészülési mérkőzését a Törökországban edzőtáborozó Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó csapata.

Belek - Szerdán lejátszotta második felkészülési mérkőzését a Törökországban edzőtáborozó Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó csapata. A piros-fehérek az ukrán első osztályú Csernomorec Odesszával csaptak össze. A találkozón ismét nem kapott lehetőséget a sérüléssel bajlódó védő, Kovács Gábor, míg a cserék közül ötnek (Bősz, Koman, Jenner, Bognár, Grumic) ezúttal nem adott játéklehetőséget Sivic Tomislav vezetőedző, aki a következőket nyilatkozta a mérkőzés után a DVTK honlapjának:

"A ma látottakkal nagyon elégedett vagyok, mert ellenfelünknél minden szempontból jobbak voltunk a pályán. A játékosok nagyon akartak és minden általam kért taktikai elemet megvalósítottak. Nem kérdés, hogy győzelmet érdemeltünk volna, de most is azt mondom, még mindig nem a győzelem a legfontosabb. Biztató, hogy az ellenfél mindössze kétszer lőtt kapura, ezzel szemben mi 5-6 helyzetet dolgoztunk ki nagyon szépen. Ezeket be kell rúgni és akkor legközelebb meglesz a győzelem is".

Következő felkészülési meccsét szombaton 16 órától vívja a DVTK Belekben, mégpedig a román Otelul Galati ellen.


Jegyzőkönyv

Diósgyőri VTK – Csernomorec Odessza (ukrán) 0-0

Belek, 5 néző. V.: Uygun (török).

DVTK: Antal (Rados, 62.) – Eperjesi, Szalai V., Alves, Németh M. (Okuka, 84.) – Egerszegi, Krstic (Ho-Young, 68.) - Marjanovic, Gosztonyi (Barczi, 78.), Bacsa (Takács, 68.) – Griffiths. Vezetőedző: Sivic Tomislav.

Csernomorec Odessza: Csernomorec Odessa: Past - Putras (Thleb, 64.), Krneta, Kutasz, Szlinkin – Grecsiskin, Filimonov (Dancsenko, 64.) Balasov - Vaszin (Olejnik, 68.), Kabajev (Szmirnov, 64.) - Didenko. Vezetőedző: Aleksandr Babic.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!