Sport

2015.02.21. 16:25

Ligakupa: Bp. Honvéd vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

"<em>Gratulálnunk kell a Honvédnak a továbbjutáshoz</em>" - nyilatkozta Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Budapest Honvéd elleni Ligakupa nyolcaddöntő visszavágója után.

"Gratulálnunk kell a Honvédnak a továbbjutáshoz" - nyilatkozta Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Budapest Honvéd elleni Ligakupa nyolcaddöntő visszavágója után.

Marco Rossi (Budapest Honvéd): - Kiegyenlített mérkőzés volt, mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei, a mieink talán nagyobbak voltak, de ellenfelünknek is volt három nagy lehetősége és ha ezek közül valamelyik még bemegy, akkor 0-2 is lehetett volna és kiesünk. Összességében mozgalmas mérkőzés volt, örülünk, hogy mi jutottunk tovább ebből a párharcból.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): - Jó meccset játszottunk, volt vagy 5-6 nagy ziccerünk, s ha berúgtuk volna, akkor más eredmény születik. persze a Honvédnak is volt például egy kapufája, de mi álltunk többször szemben csak a kapussal. Hát ilyen a futball, most nem sikerült, viszont jól játszottunk, megérdemeltük a győzelmet, de gratulálnunk kell a Honvédnak a továbbjutáshoz.


A labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének visszavágóján szombaton 14 órától Budapesten, a Bozsik stadionban lépett pályára a Diósgyőri VTK csapata a Budapest Honvéd vendégeként. A mérkőzésről élőben tudósítottunk a Borsod Online-on. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!