Sport

2015.02.08. 18:41

Döntetlennel kezdett az Ózdi KC

A 2015-ös esztendő első tétmérkőzésén 27-27-es döntetlent ért el az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.

A 2015-ös esztendő első tétmérkőzésén 27-27-es döntetlent ért el az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.

Az NB I/B-s bajnokság tavaszi nyitányán a legjobb összeállításában felálló MOL-Pick Szeged U23 sokáig vezetett, és irányította a találkozót, a hajrában viszont az Ózdi KC is megnyerhette volna a szoros és kiélezett összecsapást. Végül döntetlennel zárult a meccs.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 14. forduló

Ózdi KC - MOL-Pick Szeged U23

27-27 (13-14)

Ózd, 500 néző. V.: Medve R., Nagy L.


Ózdi KC: LOSONCZI - Harkó K. (-), Vojinovic (4), Gyuris P. (4), Pillár (-), SCITOVSZKY T. (4), Fekete L. (8). Csere: Kalics V. (3), Nyeste B. (3), Kóródi K. (1), Nagy P. (-). Edző: Szakál György.

MOL-Pick Szeged U23: PÁSZTOR I. - GIDAI (6), Fekete B. (3), Molnár B. (2), Szabó B. (4), LONOAR (4), Velky (-). Csere: Áprási (1), Patyi (-), Mezei (1), Urbán (3), Haszilló (2), Stojanar (1). Magyar (-), Dolezsál (-). Edző: Szabó Levente.


Szakál György: - Ezen az estén legalább hat gól benne maradt a csapatban, ezért sokáig futnunk kellett az eredmény után. A hajárban volt esélyünk a győzelem megszerzésére, de végül nekünk kellett örülni a döntetlennek.

Szabó Levente: - Ötven percig irányítottunk a mérkőzést, aztán teljesen elfogytunk, elsősorban fejben. Izgalmas hajrát láthatott a közönség, a meccs mindkét irányba eldőlhetett volna, ezért igazságosnak mondható a döntetlen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!