Sport

2014.11.11. 15:45

Ligakupa: Szolnok vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

"<em>Ilyen összetételben még nem játszott és nem is fog a DVTK játszani</em>" - nyilatkozta Vitelki Zoltán, a Diósgyőri VTK edzője a szolnoki Ligakupa-meccs után.

"Ilyen összetételben még nem játszott és nem is fog a DVTK játszani" - nyilatkozta Vitelki Zoltán, a Diósgyőri VTK edzője a szolnoki Ligakupa-meccs után.

Kis Károly (Szolnok): - Kimondottan jó játékkal nyertünk. Most azok a játékosok léptek pályára, akik az elmúlt időszakban kevesebb lehetőséget kaptak, de bebizonyították, hogy lehet rájuk számítani.

Vitelki Zoltán (Diósgyőri VTK): - A mérkőzés előtt arra voltunk kíváncsiak, hogy játékosaink legfőképpen fejben hogyan tudják megoldani feladataikat. Annak ellenére, hogy az ellenfél több helyzetet dolgozott ki, a mezőnyben egyenrangú ellenfelek voltunk, nyilván ilyen összetételben még nem játszott és nem is fog a DVTK játszani. Nagyobb összpontosítással azonban sikeresebbek lehettünk volna.


A labdarúgó Ligakupa A csoportjának 5. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Szolnok vendégeként lépett pályára kedden 13:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!