Sport

2014.10.31. 13:28

MVSC: A mester lendületes játékot remél lányaitól

A miskolci zöld-fehérek pénteken este a közeli Jászberényben lépnek pályára.

A miskolci zöld-fehérek pénteken este a közeli Jászberényben lépnek pályára.Az élvonalbeli női röplabdabajnokság nyolcadik fordulójának keretében pénteken 18 óra 30 perckor kezdik a Jászberényi RK – Albrecht-Miskolci VSC-Miskolci VSI találkozót.

Stabilitást

– Az előző mérkőzésünkön a gödörből felállva, 0:2-ről nyertünk és ha nehezen is, de hoztuk a kötelezőt – mondta Toma Sándor vezetőedző. – Ez a siker egy-két játékosnak önbizalmat és tartást adott, most pedig erre akarunk építeni. Szerencsés, hogy Jászberénybe nem kell sokat utazni, így az odaúton nem fáradhatunk el. Ellenfelünk az utóbbi időben a tőlünk jobb csapatokkal szemben is 3:2-es meccseket játszott. Három délvidéki külföldijük, de társaik is képzettek. A centerposzton magas embereik vannak, továbbá náluk szerepel az egykori miskolci Krigel is, rá különösen oda kell figyelnünk, hiszen nyilván ellenünk akar bizonyítani. A csapatként egyre jobban összeálló Jászberénnyel szemben, így természetesen nehéz dolgunk lesz. Ahhoz, hogy jó játékot adjunk elő a nagy teremben, egységre kell törekednünk, ezen belül pedig mindenkinek a saját posztján tartást és stabilitást kell sugároznia.

Csarkó is

Az MVSC keretének tagjai közül Csarkó már Toma Sándor vezetőedző rendelkezésére áll, harcra fogható, Kundrák pedig – aki a héten az ifjúsági válogatottal készült és több edzésen vett részt – Jászberényben csatlakozik társaihoz. Csupán Szabó H. sérült, derékbántalmai miatt nem léphet pályára.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!